vroede vio’s aflevering 2

5 May 2022

In de tweede aflevering van vroede vio’s heeft Sarah van Maanen, verloskundige in opleiding, een voice message gestuurd naar Fleur, Loes en Fleur. Zij vertelt over haar stage ervaringen in de eerste een de tweede-lijn. Onze vroede vio’s reageren hier op. Hoe ga je om met lastige situaties? Hoe vind je je plek in een verloskundigenpraktijk, of op de verloskamers? En hoe kun je er zelf voor zorgen dat je aan je doelen toekomt?

aflevering 2: stage-ervaringen

In de tweede aflevering van vroede vio’s heeft Sarah van Maanen, verloskundige in opleiding, een voice message gestuurd naar Fleur, Loes en Fleur. Zij vertelt over haar stage-ervaringen in de eerste een de tweede-lijn. Onze vroede vio’s reageren hier op. Hoe ga je om met lastige situaties? Hoe vind je je plek in een verloskundigenpraktijk, of op de verloskamers? En hoe kun je er zelf voor zorgen dat je aan je doelen toekomt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 comments on “vroede vio’s aflevering 2

 1. Suzanne van der Most May 5, 2022

  O deze opmerking mag verwijderd worden, was bedoelt als berichtje aan jullie 😉

  • Froukje Jorissen May 9, 2022

   Dank voor je bericht! leuk!We gaan contact met je opnemen Suzanne!

 2. Sara Brand Jul 12, 2022

  Super fijn om naar jullie te luisteren. Ondanks dat ik nieteens met jullie praat, voel ik mij door jullie ervaringen al gehoord. Door de eerste twee afleveringen hebben jullie mij weer een oppepper gegeven voor de volgende periode die mij te wachten staat als NL/B student!