vroede vio’s aflevering 2

5 May 2022

In de tweede aflevering van vroede vio’s heeft Sarah van Maanen, verloskundige in opleiding, een voice message gestuurd naar Fleur, Loes en Fleur. Zij vertelt over haar stage ervaringen in de eerste een de tweede-lijn. Onze vroede vio’s reageren hier op. Hoe ga je om met lastige situaties? Hoe vind je je plek in een verloskundigenpraktijk, of op de verloskamers? En hoe kun je er zelf voor zorgen dat je aan je doelen toekomt?

aflevering 2: stage-ervaringen

In de tweede aflevering van vroede vio’s heeft Sarah van Maanen, verloskundige in opleiding, een voice message gestuurd naar Fleur, Loes en Fleur. Zij vertelt over haar stage-ervaringen in de eerste een de tweede-lijn. Onze vroede vio’s reageren hier op. Hoe ga je om met lastige situaties? Hoe vind je je plek in een verloskundigenpraktijk, of op de verloskamers? En hoe kun je er zelf voor zorgen dat je aan je doelen toekomt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *