vroede vio’s aflevering 5: studie en moederschap

1 March 2023

In de vijfde aflevering van vroede vio’s gaan Loes en Fleur W. in gesprek met Gisette en Elly. Gisette en Elly zijn verloskundige in opleiding en moeder. Hoe ervaren zij het om deze studie te combineren met het moederschap? Heeft het voordelen om al moeder te zijn en hoe doe je dat tijdens stages ver van je woonplaats?

aflevering 5: studie en moederschap

In de vijfde aflevering van vroede vio’s gaan Loes en Fleur W. in gesprek met Gisette en Elly. Gisette en Elly zijn verloskundige in opleiding en moeder. Hoe ervaren zij het om deze studie te combineren met het moederschap? Heeft het voordelen om al moeder te zijn en hoe doe je dat tijdens stages ver van je woonplaats?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *