vroede vio’s aflevering 3

8 September 2022

In de derde aflevering van vroede vio’s is Bahareh Goodarzi in gesprek met Fleur, Loes en Fleur over eerste keren. Hoe was het voor het eerst op de opleiding, of de eerste keer stage? Wat als je voor het eerst de diensttelefoon hebt, neem je die dan eigenlijk mee onder de douche? En wanneer moet je eten als je ieder moment naar een bevalling moet kunnen gaan? Dit en nog veel meer wordt besproken in deze nieuwe aflevering van vroede vio’s.

aflevering 3: eerste keren

In de derde aflevering van vroede vio’s is Bahareh Goodarzi in gesprek met Fleur, Loes en Fleur over eerste keren. Hoe was het voor het eerst op de opleiding, of de eerste keer stage? Wat als je voor het eerst de diensttelefoon hebt, neem je die dan eigenlijk mee onder de douche? En wanneer moet je eten als je ieder moment naar een bevalling moet kunnen gaan? Dit en nog veel meer wordt besproken in deze nieuwe aflevering van vroede vio’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *